Heijkoop Groep Locatie

e.: info@heijkoopgroep.nl      t.:050 525 00 50

Home
Diensten
Debiteurenbeheer
Buitengerechtelijke incasso
Juridische incasso
Deurwaardersdiensten
MKB Incassoscan
Detachering
Over Heijkoop
Wie zijn wij?
Geschiedenis
MVO en betrokkenheid
Vacatures
   Commercieel medewerker
   binnendienst

   Accountmanager New Business
Contact

 

Disclaimer        Privacystatement         Site-overzicht

Copyright © 2018 Heijkoop & Partners - Gerechtsdeurwaarder/incasso Groningen.

Incassokosten berekenen

 

    Openingstijden

Openingstijden:

Ma-Vr van
08.30 - 17.00 uur

    Telefonisch bereikbaar

Telefonisch
bereikbaar:

Ma-Vr van
08.30 - 16.30 uur


 

        Waarom Heijkoop?

AdresLaan Corpus den Hoorn 102-2
9728 JR Groningen
Telefoonnummer

050 525 00 50

E-mail

info@heijkoopgroep.nl

Twitter     LinkedIn

 

Nieuws

 

27 juli 2012

In een economisch klimaat wordt iedereen geforceerd kritisch te kijken naar zijn/haar debiteurenportfolio en kom je soms tot hernieuwde inzichten. Een goed gesprek met Heijkoop & Partners kan hierin extra inzichten verschaffen.

Heijkoop & partners gerechtsdeurwaarders heeft gemerkt dat het in vele gevallen zo is dat mensen afhankelijk zijn van slechts 1-4 (grote)opdrachtgevers die dan dus ook 75-100 procent van de omzet vormen. Je hoeft er dan ook geen wiskundige voor te zijn om te kunnen concluderen wat er gebeurt als 1 van deze opdrachtgevers, al dan niet plotseling, wegvalt. Juist, dan komt de eigen continuiteit in gevaar.

Omdat Heijkoop & partners zich wil bewegen als partner van zijn opdrachtgevers heeft zij dan ook gezocht naar een samenwerkingsverband dat een oplossing voor biedt.

Wij van Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat  een samenwerking is aangegaan met de Polisagent.

De Polisagent is HET onafhankelijke intermediar voor kredietverzekering in Noord-Nederland. Zij werkt samen met alle aanbieders en kunnen op deze wijze altijd de voor u meest aantrekkelijke polisaanbieding doen.

Kredietverzekering is het middel indien:

  • Een aantal klanten een te groot deel van uw totale omzet vormen.
  • Goede bewaking van de kredietwaardigheid van uw klanten voor u van belang is.
  • Een goede kapstok voor uw debiteurenbewaking gewenst is.

De eerste resultaten van de samenwerking van de Polisagent en Heijkoop & Partners hebben ertoe geleid dat Heijkoop & partners kan worden opgenomen in de polis als incassopartner. Dit is mogelijk bij Atradius Creditinsurance &  Euler hermes polissen. Heijkoop & partners als vaste incasso partner heeft als grote voordeel dat zij  onafhankelijk is van de kredietverzekering en altijd zal gaan voor het optimale incassoresultaat zodat u hiervan, indien mogelijk, geen schade van hoeft te ondervinden. Belangrijk is hierbij aan te merken dat bij kredietverzekering eventuele incassokosten zijn meeverzekerd!

Klinkt het bovenstaande verhaal u nou bekend in de oren en twijfelt u of het iets voor u is neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u het juiste advies krijgt.

Bij Heijkoop & partners gerechtsdeurwaarders, incasso & advies kunt u terecht voor al uw vragen omtrent debiteurenbeheer en zult u altijd de juiste adviezen op maat krijgen.

 

 

kbvg

 

Schrijf u in voor de Masterclass
 

header
header
Heijkoop & Partners
Heijkoop & Partners
Juridisch adviesJuridisch advies
Incasso en DebiteurenbeheerIncasso en Debiteurenbeheer
AdvocatuurAdvocatuur