Heijkoop Groep Locatie

e.: info@heijkoopgroep.nl      t.:050 525 00 50

Home
Diensten
Debiteurenbeheer
Buitengerechtelijke incasso
Juridische incasso
Deurwaardersdiensten
MKB Incassoscan
Detachering
Over Heijkoop
Wie zijn wij?
Geschiedenis
MVO en betrokkenheid
Vacatures
   Commercieel medewerker
   binnendienst

   Accountmanager New Business
Contact

 

Disclaimer        Privacystatement         Site-overzicht

Copyright © 2018 Heijkoop & Partners - Gerechtsdeurwaarder/incasso Groningen.

Incassokosten berekenen

 

    Openingstijden

Openingstijden:

Ma-Vr van
08.30 - 17.00 uur

    Telefonisch bereikbaar

Telefonisch
bereikbaar:

Ma-Vr van
08.30 - 16.30 uur


 

        Waarom Heijkoop?

AdresLaan Corpus den Hoorn 102-2
9728 JR Groningen
Telefoonnummer

050 525 00 50

E-mail

info@heijkoopgroep.nl

Twitter     LinkedIn

 

Nieuws

 

31 juli 2012

Iedereen kent het wel, je wordt geconfronteerd met een opdrachtgever die zich niet houdt aan de betalingstermijn en je moet een keuze maken, geef ik het uit handen? Daarmee is de kous nog niet af want vervolgens moet je als ondernemer de keuze maken bij welke partij geef ik mijn zaken uit handen. 

 

In veel situaties kom je tegen: Incasso tegen no-cure-no-pay. Als ondernemer denk je dan goh dat is handig, als er niets gehaald kan worden krijg ik ook geen rekening. Dames & heren dat u in deze situatie geen nota krijgt is juist maar wat voor dienstverlening heeft u gekregen? Is de vordering daadwerkelijk niet verhaalbaar of ligt het verhaal niet binnen de mogelijkheden van het incassobureau? Heeft u zelf de regie gehad over het eventuele vervolg van de zaak?

 

Onlangs werd het navolgende artikel gepubliceerd waaruit nog maar eens blijkt dat u een weloverwogen keuze moet maken voor een gerechtsdeurwaarderskantoor als Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders, incasso & advies. 

 

Zelfregulering Incassobranche faalt- Incassokeurmerk....niet glashard

 

Vaak zien we dat het verschil, tussen een incassobureau of een gerechtsdeurwaarderskantoor als Heijkoop & Partners, niet geduid kan worden.

 

Een incassobureau kan enkel uw processen herhalen op het eigen briefpapier en gaan dus enkel uit van het" vreemde ogen dwingen" principe. Als er in dit buitengerechtelijke traject geen succes behaald kan worden zal men veelal teruggrijpen op het ENIGE drukmiddel dat zij kunnen genereren, namelijk de faillissementsaanvraag. 

 

De faillissementsaanvrage moet het laatste middel zijn!!

 

Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders, incasso & advies hebben van rechtswege, als gerechtsdeurwaarder zijnde,  de bevoegdheid om uw debiteur te dagvaarden en eventuele beslagen te leggen EN uit te voeren indien noodzakelijk. Dit geeft vele malen meer mogelijkheden om succes te bewerkstelligen, namelijk deze opties heeft een incassobureau en/of advocaat niet!

 

Samen met de Heijkoop & Partners houdt u de regie, want naast daadkracht & respect is dit toch wat u wilt?

 

Als geen ander kan Heijkoop & Partners u begeleiden in dit traject zodat we er samen voor zorgen dat er alles aan gedaan wordt om het geld op uw bankrekening te krijgen.

 

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening neemt u dan vrijblijvend contact op, of laat uw nummer achter op deze website en wij nemen dan ook graag contact met u op.

 

kbvg

 

Schrijf u in voor de Masterclass
 

header
header
Heijkoop & Partners
Heijkoop & Partners
Juridisch adviesJuridisch advies
Incasso en DebiteurenbeheerIncasso en Debiteurenbeheer
AdvocatuurAdvocatuur