Heijkoop Groep Locatie

e.: info@heijkoopgroep.nl      t.:050 525 00 50

Home
Diensten
Debiteurenbeheer
Buitengerechtelijke incasso
Juridische incasso
Deurwaardersdiensten
MKB Incassoscan
Detachering
Over Heijkoop
Wie zijn wij?
Geschiedenis
MVO en betrokkenheid
Vacatures
   Commercieel medewerker
   binnendienst

   Accountmanager New Business
Contact

 

Disclaimer        Privacybeleid         Site-overzicht

Copyright © 2016 Heijkoop & Partners - Gerechtsdeurwaarder/incasso Groningen.

Incassokosten berekenen

 

    Openingstijden

Openingstijden:

Ma-Vr van
08.30 - 17.00 uur

    Telefonisch bereikbaar

Telefonisch
bereikbaar:

Ma-Vr van
08.30 - 16.30 uur


 

        Waarom Heijkoop?

Adres Laan Corpus den Hoorn 102-2
9728 JR Groningen
Telefoonnummer

050 525 00 50

E-mail

info@heijkoopgroep.nl

Twitter     LinkedIn

 

Privacybeleid

Heijkoop & Partners is zich ervan bewust dat u vertrouwen stelt in Heijkoop & Partners als bedrijf. Heijkoop & Partners ziet het als een verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina staat aangegeven dat gegevens Heijkoop & Partners verzamelt en waarom Heijkoop & Partners deze gegevens verzamelt.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Heijkoop & Partners. U dient zich ervan bewust te zijn dat Heijkoop & Partners niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan dit privacybeleid te accepteren.

Heijkoop & Partners respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u Heijkoop & Partners verschaft vertrouwelijk wordt behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

Gebruik van persoonsgegevens

Gebruik van Heijkoop & Partners diensten


Wanneer u zich aanmeldt voor één van de diensten vraagt Heijkoop & Partners u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst goed te kunnen uitvoeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Heijkoop & Partners of van een derde partij. Heijkoop & Partners combineert deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover zij eventueel beschikt.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar Heijkoop & Partners verzendt, is het mogelijk dat zij die berichten bewaart. In enkele gevallen vraagt Heijkoop & Partners naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het o.a. mogelijk uw vragen en verzoeken te verwerken en te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Heijkoop & Partners of van een derde partij. Heijkoop & Partners combineert deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover zij eventueel beschikt.

Cookies

Heijkoop & Partners verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in het profiel van haar klanten. Zo kan zij haar diensten hierop afstemmen.
Deze website maakt gebruik van "cookies" om te helpen analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van Heijkoop & Partners of van een derde partij. Heijkoop & Partners gebruikt deze informatie tevens om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteiten en internetgebruik.

Cookies uitzetten


De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services op de Heijkoop & Partners website en/of andere websites niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden 


Heijkoop & Partners verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij zij vooraf uw toestemming heeft gekregen.

Derden 


Uw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. Heijkoop & Partners-medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen 


Deze privacyverklaring is afgestemd op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen of uitschrijven persoonsgegevens


Heijkoop & Partners biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan Heijkoop & Partners is verstrekt. Als u uw gegevens wilt aanpassen of uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met Heijkoop & Partners opnemen. Zie onderstaand de contactgegevens.

Vragen en feedback 


Heijkoop & Partners controleert regelmatig of zij aan dit privacybeleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met Heijkoop & Partners opnemen: Heijkoop & Partners Support B.V. 
Bankastraat 73 9715 CJ GRONINGEN E-mail: info@Heijkoopgroep.nl








kbvg

 

Schrijf u in voor de Masterclass
 

header
header
Heijkoop & Partners
Heijkoop & Partners
Juridisch advies
Incasso en Debiteurenbeheer
Advocatuur