Heijkoop Groep Locatie

e.: info@heijkoopgroep.nl      t.:050 525 00 50

Home
Diensten
Debiteurenbeheer
Buitengerechtelijke incasso
Juridische incasso
Deurwaardersdiensten
MKB Incassoscan
Detachering
Over Heijkoop
Wie zijn wij?
Geschiedenis
MVO en betrokkenheid
Vacatures
   Commercieel medewerker
   binnendienst

   Accountmanager New Business
Contact

 

Disclaimer        Privacystatement         Site-overzicht

Copyright © 2018 Heijkoop & Partners - Gerechtsdeurwaarder/incasso Groningen.

Incassokosten berekenen

 

    Openingstijden

Openingstijden:

Ma-Vr van
08.30 - 17.00 uur

    Telefonisch bereikbaar

Telefonisch
bereikbaar:

Ma-Vr van
08.30 - 16.30 uur


 

        Waarom Heijkoop?

AdresLaan Corpus den Hoorn 102-2
9728 JR Groningen
Telefoonnummer

050 525 00 50

E-mail

info@heijkoopgroep.nl

Twitter     LinkedIn

 

Nieuws

 

Gesloten i.v.m. verhuizing

op 02 september 2016 zijn wij gesloten en op 05 september 2016 zijn wij beperkt en wellicht even tijdelijk niet bereikbaar in verband met onze verhuizing.
Gesloten i.v.m. verhuizing

Verhuizing kantoor

Wij gaan per 02 september a.s.verhuizen naar de Laan Corpus den Hoorn 102-2, 9728 JR Groningen
Verhuizing kantoor

Zorgkosten mogelijk hoger

Zorgkosten mogelijk hoger

Explootvrije dagen

De komende periode is het van belang om goed de wettelijke termijnen in de gaten te houden.

Masterclass derden-beslag

Voor iedere jurist, advocaat, juridisch medewerker, bewindvoerder of belangstellende zal in samenwerking met hetbefaamde instituut Nijenhuis Opleidingen op dinsdag, 21 april 2015 vanaf ca. 13.00 uur tot ca. 18 uur een Masterclass derden-beslag gehou

Nog enkele plaatsen voor Masterclass 17 september 2014

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Masterclass actualiteiten binnen het proces- en beslagrecht en de nieuwe EEX-verordening die per 15 januari a.s. in werking treedt van 17 september 2014.

Nog enkele plaatsen voor Masterclass 17 september 2014

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Masterclass actualiteiten binnen het proces- en beslagrecht en de nieuwe EEX-verordening die per 15 januari a.s. in werking treedt van 17 september 2014.

Valse nota's CJIB

Er zijn inmiddels al weer veel meldingen van valse "bekeuringen" die zogenaamd door het cjib zijn verzonden. Let op! betaal deze niet en klik ook niet op een van de links..... Het CJIB werkt nimmer op deze wijze!
Valse nota's CJIB

Nog enkele plaatsen voor Masterclass 17 juni 2014

Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar Masterclass Executie- en Beslagrecht op 17 juni 2014! Opgeven of verdere informatie:

Wanbetaler grootste bedreiging voor winst

Een derde van de Nederlandse ondernemers denkt dat het niet kunnen innen van openstaande facturen dit jaar de grootste bedreiging vormt voor de winstgevendheid van hun bedrijf. Dat is hoger dan het gemiddelde in West-Europa (29,6 procent).

Wet Werk en Bijstand onder vuur

Mensen met schulden komen verder in de problemen door de nieuwe Wet Werk en Bijstand (WWB). Dat zeggen sociaal raadslieden die de gevolgen van de wet hebben onderzocht. Ook deurwaarders hebben kritiek.

Deurwaarders verhinderen oplichting minderloonbeslag.nl

Via de website www.minderloonbeslag.nl, en zelfs langs de deur, biedt het bedrijf Uw Advies hulp aan mensen die te maken hebben met loonbeslag. Het bedrijf belooft er voor te zorgen dat men bij loonbeslag meer overhoudt om van te leven.

Masterclass voor advocatuur

Masterclass Beslag- en Executierecht op 17 juni 2014.

Start Masterclasses Advocaten

Zeer binnenkort zal Heijkoop & Partners beginnen met het geven van Masterclasses voor de advocatuur in het Noorden.

Verdubbeling aantal huishoudens met schulden

De groep mensen die zwaar in de problemen komt door schulden, neemt in omvang nog altijd toe. Vorig jaar meldden 89.000 mensen zich bij de schuldhulpverlening in hun gemeenten tegen 84.500 in 2012.

Vergezelling gerechtsdeurwaarder moet politietaak blijven!

De KBvG roept de minister van Veiligheid en Justitie nogmaals op het wetsvoorstel dat regelt dat degerechtsdeurwaarder bij binnentreding in woningen niet langer vergezeld wordt door eenpolitieambtenaar, maar door een medewerker van de gemeente, in te

Daar loop je dan als deurwaarder tegen aan....

In Bussum is een aantal woningen ontruimd, omdat een buurtbewoner zijn huis vol met gas heeft laten lopen.

Schoten bij deurwaardersbezoek

Een 32-jarige man is donderdagmiddag in Rijswijk (Zuid-Holland) aangehouden na een schietincident waarbij een agent lichtgewond raakte. Dat maakte de politie bekend.

Achterstanden in uw debiteurenportefeuille?

Debiteurenbeheer kan u dag en nacht bezig houden, daarom is het prettig als u bij ziekte, vacatures of achterstanden kunt terugvallen op professionals die ervoor zorgen dat uw geld binnen blijft komen.

Steeds meer jongeren kunnen telefoonrekening niet betalen

Het aantal jongeren dat de telefoonrekening niet kan betalen is in het afgelopen half jaar met 10 procent gestegen.

Meer huisuitzettingen in 2013

Meer huisuitzettingen door financiële problemenVorig jaar zijn er bijna 7000 mensen of gezinnen hun huis uitgezet door woningcorporaties. Dat is 8 procent meer dan in 2012.

75 % van de gemeenten moeten bezuinigen

Driekwart gemeenten moet gaan bezuinigen'Ongeveer 75 procent van de Nederlandse gemeenten verwacht in 2015 te moeten bezuinigen.

25 % Bulgarenfraude is terug

Ongeveer een kwart van het geld dat verloren is gegaan door de Bulgarenfraude, is terug. Dat blijkt uit een brief van staatssecretaris Eric Wiebes (Financiën) aan de Tweede Kamer

Minder faillissementen in januari

In januari zijn iets minder bedrijven en instellingen failliet verklaard. Het ging om 589 zaken en dat zijn er zes minder dan in december vorig jaar

Aantal mensen in de bijstand stijgt sterk!

Het aantal mensen dat bijstand ontvangt is sterk gestegen in 2013.

Arme wantbetalers niet meer de cel in!

Mensen die hun verkeersboetes echt niet kunnen betalen, hoeven niet langer de cel in als het aan de kantonrechters ligt.

PvdA wil sneller ingrijpen bij schulden

Gemeenten moeten sneller ingrijpen als burgers grote schulden hebben bij bijvoorbeeld nutsbedrijven, de Belastingdienst, telecombedrijven of zorgverzekeraars.

Geen toezicht incassobureau's

AMSTERDAM - Wie een enveloppe van een incassobureau op de mat vindt, wordt zenuwachtig. Terecht, blijkt. Want de organisaties die respectabele bedrijven zoals KPN, Wehkamp en Tele2 op pad sturen om hun onbetaalde rekeningen te innen, houden er bijzon

Bezoek deurwaarder wanbetalers zorgpremie

Griffierecht te hoog, wanbetalers komen er mee weg!

'Bedrijven laten wanbetalers steeds vaker lopen'De Raad voor de Rechtspraak pleit voor het instellen van verschillende tarieven voor griffierechten bij rechtszaken

Openingstijden feestdagen Heijkoop & Partners

Heijkoop & Partners B. V. wenst iedereen prettige feestdagen en een goede start van het nieuwe jaar!
Openingstijden feestdagen Heijkoop & Partners

Veel notoire wanbetalers ziektekostenpremie

Dat meldt RTL Nieuws zaterdag op basis van cijfers van het College voor Zorgverzekeringen (CVZ).

Bedrijven laten wanbetalers vaker lopen

Steeds vaker laten bedrijven wanbetalers vrijuit gaan. Door hogere tarieven van de rechtbank schrijven veel ondernemers openstaande facturen noodgedwongen af als verlies, in plaats van de gang naar de rechtszaal te kiezen

Aantal Nederlanders met betalingsproblemen groeit!

Het aantal mensen met betalingsproblemen in Nederland blijft groeien. Het afgelopen halfjaar kwamen er ruim 20.000 consumenten bij met een betalingsachterstand op hun lening.

debiteurenbeheer effectiever?

NieuwsVeilingenTarievenIncassokosten logoHomeDienstenOver HeijkoopContactdebiteurenbeheer effectiever?Wilt u weten hoe uw #debiteurenbeheer nog effectiever kan worden ingericht? Vraag dan onze #gratis #incasso scan aan via info@heijkoopgroep.nl ovv i

Heijkoop & Partners Sinterklaas!

Heijkoop & Partners hebben er door middel van een persoonlijke bijdrage voor kunnen zorgen dat Sinterklaas ook dit jaar Kreta weer heeft aangedaan. Zie de video van nieuws.

500.000 WW'ers in 2014

Uitkeringsinstantie UWV denkt dat het aantal mensen met een WW-uitkering eind van dit jaar op 435.000 ligt. Dat zijn er 95.000 meer dan eind 2012. Het aantal WW'ers stijgt volgend jaar naar verwachting verder tot bijna 500.000 eind 2014.

Alimentatie steeds vaker te laat!

Kinderalimentatie wordt steeds vaker te laat betaald. Tussen 2007 en 2012 is het aantal meldingen van achterstallige betalingen met bijna 50 procent gestegen.

Bijna helft incassobureau's lichten boel op!

Bijna de helft van de incassobureaus vraagt veel te hoge kosten aan mensen met schulden. Dat heeft onderzoek van het Verbond van Credit Management Bedrijven uitgewezen. Hierdoor worden mensen die vaak al in het rood staan, ook nog eens voor soms meer

vragen malafide incassobureau's

Het is maar dat u het weet.....!Vragen van de leden Kuzu en Recourt (beiden PvdA) aan de Minister en de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over malafide incassobureaus (ingezonden 6 november 2013).

KBVG verbaasd over rapport ombudsman

KBvG is verbaasd over rapport Ombudsman en maakt kanttekeningenIn het op 2 november 2013 gepubliceerde rapport ´Met voeten getreden..´ stelt de ombudsman dat te veel gerechtsdeurwaarders de beslagvrije voet zouden negeren en zich niet ver

faillissementen stijgen weer

In oktober zijn 743 bedrijven en instellingen failliet verklaard, 147 meer dan in de voorgaande maand.

Bedrijven betalen iets sneller

Nederlandse bedrijven betalen hun rekeningen zes dagen eerder dan vorig jaar. Gemiddeld maken ze het geld 26 dagen na het verstrijken van de betalingstermijn over. Vorig jaar gebeurde dit pas 32 dagen na de vervaldatum.

Bezoekreglement Heijkoop & Partners

Sinds geruime tijd een bezoekersreglement bij ons kantoor van kracht.

register gerechtsdeurwaarder online

Een aantal jaar geleden kwam in het nieuws dat rechters vonnis hadden gewezen waarbij de dagvaarding was gedaan door iemand die zich had voorgedaan als gerechtsdeurwaarder. Het is strafbaar om je voor te doen als gerechtsdeurwaarder als je dat niet b

Groningen gelukigste stad van Europa....!?!

BRUSSEL - Groningen moet wel een van de gelukkigste steden van Europa zijn. In een dinsdag verschenen tevredenheidsonderzoek over welzijn in Europese steden scoort de stad buitengewoon hoog op allerlei vlakken, van groenvoorzieningen tot vertrouwen i

aantal faillisementen daalt

Het aantal faillissementen is in september met vijf procent gedaald tot 888 vergeleken met dezelfde maand vorig jaar, het laagste aantal in twee jaar. Dat blijkt uit cijfers die Faillissementsdossier.nl bekend heeft gemaakt.

Notarissen steeds vaker uit ambt gezet

Sinds mei 2008 hebben zeker 23 notarissen hun ambt gedwongen moeten neerleggen en ook het aantal schorsingen stijgt fors.

Register Gerechtsdeurwaarders

Op dinsdag 1 oktober 2013 gaat het Register gerechtsdeurwaarders live en is het mogelijk om 24/7 de actuele status op te vragen van alle ambtelijk bevoegde gerechtsdeurwaarders en toegevoegd-kandidaat gerechtsdeurwaarders in Nederland. Het is maar da

Troonrede Koning Willem Alexander

Koning spreekt in troonrede over kans op herstel
Troonrede Koning Willem Alexander

Oplossing restschuld voor deel huiseigenaren

'Oplossing restschuld voor deel huiseigenaren'Huiseigenaren die willen verhuizen mogen straks hun restschuld geheel of gedeeltelijk onder de Nationale Hypotheek Garantie laten vallen.

Per 1 oktober a.s. geen zittingen Alphen a/d Rijn

Per 1 oktober 2013 zullen er geen zittingen van het (Kanton)gerecht meer plaatsvinden in Alphen aan den Rijn.

Van Rijn verzacht hogere eigen AWBZ-bijdrage

Gemeenten krijgen 706 miljoen euro om maatwerk te kunnen bieden aan chronisch zieken en gehandicapten die thuis wonen.

Rechtspraak positief over wet ontslagrecht

De rechtspraak is positief over de vernieuwing van het ontslagrecht, zoals minister Lodewijk Asscher heeft voorgesteld.

Prijsoverhandiging Haring-netwerk party

Tijdens de Haring- & Netwerkparty op 25 juni jl. in de Autoborg te Groningen werd er bij de stand van Heijkoop & Partners een geweldige prijs verloot. Twee ondernemers mochten we gelukkig maken met een fantastische race experience op het TT-circuit

Werkervaringsplek/Stage

Werkervaringsplek / Stage – Commercieel Medewerker Binnendienst (20 – 40 uur)

getwakawaka

Heijkoop & Partners vinden het initiatief van www.getwakawaka.com en projecthulp Haiti een geweldig manier van project hulp : Lees hier onder meer:

MKB last van late betalers

De MKB in Nederland heeft last van trage betalers. Inmiddels heeft meer dan één op de vijf last van klanten die te laat betalen.

Overgroot gedeelte schuldeisers kiest voor gerechtsdeurwaarder

Inmiddels is uit onderzoek gebleken dat het overgrote deel van de schuldeisers kiest voor de bijstand van een gerechtsdeurwaarder bij de rechter!

Renteberekening door Gerechtsdeurwaarders

ONAFHANKELIJK TOEZICHTHOUDER RAPPORTEERT OVER RENTEBEREKENING DOOR GERECHTSDEURWAARDER

Hypotheekschuld eindelijk gedaald

De totale hypotheekschuld van huizenbezitters is in november met 160 miljoen euro afgenomen.

Heijkoop en Partners en Huis voor de Sport

Huis voor de Sport en Heijkoop & Partners zijn verbonden via het platform voor partners......... Heijkoop & Partners steunen al jaren de sport in de breedte via het Huis voor de Sport.....

Winter BBQ groot succes.....!

Martinisport.nl verzorgde met medewerking van ondermeer Heijkoop & Partners B.V. op 21 januari a.s. een WINTERBBQ.

Heijkoop & Partners ook bij Sportgala

Heijkoop & Partners was ook weer partner van het Noordlease Sportgala 2012. Het gala was wederom een groot succes en werd zeer druk bezocht. De avond was voor ons mede geslaagd ondermeer dankzij onze gasten van Martinisport en Enigma Research.

Beste wensen voor iedereen

Beste wensen voor iedereenHeijkoop & Partners B.V. wenst iedereen een geweldig, succesvol maar vooral gezond 2013 toe!!!

incassokosten calulator on line!

Heijkoop & Partners B.V. loopt voorop bij het de ondernemer gemakkelijk maken.

Heijkoop & Partners B.V. krijgt positief beoordelingsverslag en is daar trots op!

Heijkoop & Partners B.V. heeft inmiddels een positief beoordelingsverslag ontvangen van het College Toetsing Gerechtsdeurwaarder. Dit houdt in dat Heijkoop & Partners B.V. voldoet aan de hoge normen van kwaliteit, organisatie, transparantie en duidel

KBVG pleidooi herziening regels inbeslagnames

KBvG pleit voor herziening van de verouderde regels voor inbeslagname

Reportage Jaco Heijkoop

Jaco Heijkoop in rondje Euroborg:

Deurwaarder helpt rechtspraak te innoveren

Deurwaarder helpt rechtspraak te innoveren en miljoenen te besparenDe gerechtsdeurwaarders hebben een model voor het inleiden van een gerechtelijke procedure ontwikkeld dat bijdraagt aan de innovatie van het rechtsbestel en een flinkere kostenbespari

Toename "schuldvluchters"

In een artikel van vandaag verschenen in het Algemeen Dagblad wordt melding gemaakt van de situatie dat er een toename zou zijn van het aantal mensen wat niet of niet op het juiste adres staat ingeschreven bij de Gemeentelijke Basis Administratie (be

Werkeloosheid neemt toe

Werkeloosheid loopt verder op

Fraude in faillissementen

Fraude in faillissementen vaak niet aangepakt!Faillissementen zijn aan de orde van de dag, zeker tijdens deze crisis.. Daarbij is fraude een steeds terugkomend probleem. Echte fraudeurs gaan te vaak vrijuit.

Publicatie Eventsbureau

Volleybal toernooi Ebbinge Kwartier Groningen Op uitnodiging van Heijkoop en Partners (Gerechtsdeurwaarders, incasso en advies) hebben de spelers van DSC Groningen, deelgenomen aan een volleybal toernooi.

Overdracht shirts VV Harkstede

op 09 september 2012 vond de tenueoverhandiging plaats bij v.v. Harkstede en werd Heijkoop & Partners B.V. hoofdsponsor.

Beach Volleybal toernooi Groningen

Heijkoop & Partners heeft op 7 september j.l. meegedaan met het Beach Volleybal toernooi in Groningen. De toernooi-organisatie was in handen van Global Networks. Ons kantoor heeft daar deelgenomen door het inzetten van het voetbalteam van dak- en th

Heijkoop & Partners in het DvhN

Heijkoop & Partners, incassokosten en het Dagblad vh Noorden!

sportgala 2012

Ook in 2012 heeft Heijkoop & Partners zich als trotse partner verbonden aan het Groninger Noordlease Sportgala.
sportgala 2012

Heijkoop & Partners en v.v. Harkstede

Met ingang van dit seizoen is Heijkoop & Partners (Gerechtsdeurwaarders, incasso en advies) de trotse nieuwe hoofdsponsor van v.v. Harkstede.

Heijkoop & Partners ontvangen nieuw TüV Iso certificaat

Uit handen van de heer Boekema, regiomanager van TüV Rheinland, ontving Heijkoop & Partners vandaag het vernieuwde ISO 9001 certificaat.

Heijkoop & Partners gaat voor fairtrade

Op 22 augustus j.l. werd door Anke van Duuren (Gemeente Groningen) het eerste fairtrade theepakket aan Heijkoop & Partners Gerechtsdeurwaarders uitgereikt.

Juli 2012- de maand van uitzonderlijk veel faillissementen!

Het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) maakte onlangs bekend dat er in juli 2012 zo’n 725 instellingen en bedrijven failliet zijn verklaard en dat is uitzonder veel…..

Incassokeurmerk is niet glashard, kies altijd voor de gerechtsdeurwaarder!!!

Iedereen kent het wel, je wordt geconfronteerd met een opdrachtgever die zich niet houdt aan de betalingstermijn en je moet een keuze maken, geef ik het uit handen? Daarmee is de kous nog niet af want vervolgens moet je als ondernemer de keuze maken

Nieuwe samenwerking : Al het debiteurenrisico afdichten?

In een economisch klimaat wordt iedereen geforceerd kritisch te kijken naar zijn/haar debiteurenportfolio en kom je soms tot hernieuwde inzichten. Een goed gesprek met Heijkoop & Partners kan hierin extra inzichten verschaffen.

Heijkoop & Partners hoofdsponsor Martini haringnetwerkparty 2012

Op 20 juni 2012 was het zover de Martinisport & business haring netwerkparty met als hoofdsponsor Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders, incasso en advies.

Wet Normering Buitengerechtelijke Incassokosten per 1 juli 2012

Wet normering Buitengerechtelijke incassokosten Per 1 Juli 2012 is de Wet normering Buitengerechtelijke incassokosten in werking getreden. Dit betekent dat er wijzigingen door u zullen moeten worden aangebracht in de wijze waarop u uw klanten aanmaan

Inning griffierechten: voortaan één nota, één administratie

Vanaf begin september 2012 wordt de inning van griffierechten centraal verzorgd door het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak (LDCR). Het LDCR in Utrecht neemt deze taak over van de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges. Alle ger

Notarissen komen met alternatief voor verhoging griffierecht!

Gorinchem, 10 mei 2012 - De vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN) zal in een vandaag aan de politieke partijen te verzenden brief een alternatief aanreiken voor de verhoging van de griffierechten. Kern van de boodschap is de rechterli
kbvg

 

Schrijf u in voor de Masterclass
 

header
header
Heijkoop & Partners
Heijkoop & Partners
Juridisch adviesJuridisch advies
Incasso en DebiteurenbeheerIncasso en Debiteurenbeheer
AdvocatuurAdvocatuur