Heijkoop Groep Locatie

e.: info@heijkoopgroep.nl      t.:050 525 00 50

Home
Diensten
Debiteurenbeheer
Buitengerechtelijke incasso
Juridische incasso
Deurwaardersdiensten
MKB Incassoscan
Detachering
Over Heijkoop
Wie zijn wij?
Geschiedenis
MVO en betrokkenheid
Vacatures
   Commercieel medewerker
   binnendienst

   Accountmanager New Business
Contact

 

Disclaimer        Privacystatement         Site-overzicht

Copyright © 2018 Heijkoop & Partners - Gerechtsdeurwaarder/incasso Groningen.

Incassokosten berekenen

 

    Openingstijden

Openingstijden:

Ma-Vr van
08.30 - 17.00 uur

    Telefonisch bereikbaar

Telefonisch
bereikbaar:

Ma-Vr van
08.30 - 16.30 uur


 

        Waarom Heijkoop?

AdresLaan Corpus den Hoorn 102-2
9728 JR Groningen
Telefoonnummer

050 525 00 50

E-mail

info@heijkoopgroep.nl

Twitter     LinkedIn

 

Nieuws

 

19 mei 2014

Masterclass Beslag- en Executierecht  op 17 juni 2014.

Permanente educatie is niet alleen voor gerechtsdeurwaarders belangrijk maar ook voor  advocaten, vandaar dat Heijkoop & Partners in samenwerking met Nijenhuis Opleidingen een Masterclass Beslag- en Executierecht organiseren.  

Deze masterclass zal gehouden worden op dinsdag, 17 juni 2014,  Deze masterclass zal gehouden worden op de prachtige  locatie ‘Het kasteel’  te Groningen.

Voor aanvang van de Masterclass zal er een lichte lunch geserveerd worden. Na de Masterclass zullen we nog gezellig netwerken met een borrel.

Over de inhoud van de  Masterclass:  Het conservatoire beslagrecht is een complex leerstuk, bij uitstek het domein waarin advocaat en gerechtsdeurwaarder moeten samenwerken. Het conservatoire beslag is er in allerlei verschijningsvormen: vaak wordt onder tijdsdruk een verzoek aan de rechter gedaan maar wordt wel voor de juiste beslagvorm gekozen en is die praktisch wel uitvoerbaar en wat moet vervolgens in de hoofdzaak worden gevorderd. Na de hoofdzaak treedt de executiefase in maar welke eisen zijn aan een titel te stellen.

Tijdens de Masterclass passeren verhaal, afgifte/levering, 768Rv, het bewijsbeslag  maar ook de dwangsom de revue aan de hand van de wettekst en actuele jurisprudentie.

Over de docent van de Masterclass: De docent van de cursus Jeroen Nijenhuis is sinds 1 april 2014 gerechtsdeurwaarder te Amersfoort, daarvoor had hij vanaf 1 juli 1990 zijn vestigingsplaats in Roermond. Hij geeft sinds 1980 les in zowel het proces- en executierecht, van 1990 tot 2008 aan de beroepsopleiding tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder. Sinds 2002 verzorgt hij wekelijks een rubriek over ontwikkelingen binnen het burgerlijk recht met nadruk op proces- en executie- en beslagrecht.

In totaal zijn er 30 plaatsen beschikbaar. Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding. De kosten van deze cursus zijn slechts € 185,00 ex b.t.w. per persoon, zulks inclusief de lunch, curusus, certificaat en netwerkborrel.. Normaliter kost deze cursus € 395,00 ex btw. Na afloop van deze cursus wordt aan de deelnemer door de opleider een certificaat van deelname verstrekt. Een advocaat kan zichzelf daarmee onder het reglement vakbekwaamheid maximaal 4 punten toekennen.

Voor verdere informatie en/of aanmeldingen:: masterclass@heijkoopgroep.nl 

 

kbvg

 

Schrijf u in voor de Masterclass
 

header
header
Heijkoop & Partners
Heijkoop & Partners
Juridisch adviesJuridisch advies
Incasso en DebiteurenbeheerIncasso en Debiteurenbeheer
AdvocatuurAdvocatuur