Heijkoop Groep Locatie

e.: info@heijkoopgroep.nl      t.:050 525 00 50

Home
Diensten
Debiteurenbeheer
Buitengerechtelijke incasso
Juridische incasso
Deurwaardersdiensten
MKB Incassoscan
Detachering
Over Heijkoop
Wie zijn wij?
Geschiedenis
MVO en betrokkenheid
Vacatures
   Commercieel medewerker
   binnendienst

   Accountmanager New Business
Contact

 

Disclaimer        Privacystatement         Site-overzicht

Copyright © 2018 Heijkoop & Partners - Gerechtsdeurwaarder/incasso Groningen.

Incassokosten berekenen

 

    Openingstijden

Openingstijden:

Ma-Vr van
08.30 - 17.00 uur

    Telefonisch bereikbaar

Telefonisch
bereikbaar:

Ma-Vr van
08.30 - 16.30 uur


 

        Waarom Heijkoop?

AdresLaan Corpus den Hoorn 102-2
9728 JR Groningen
Telefoonnummer

050 525 00 50

E-mail

info@heijkoopgroep.nl

Twitter     LinkedIn

 

Wie zijn wij

Iedere onderneming of organisatie krijgt vroeg of laat te maken met achterblijvende, of uitblijvende betalingen. Hoe goed uw debiteurenbeheer ook is, soms is het sturen van een herinnering of aanmaning niet genoeg om de betaling van uw klant te krijgen. In dat geval heeft u een betrouwbare incassopartner nodig die weet wat er in u, en uw bedrijf omgaat.

Met 50 jaar ervaring in het incasso- en deurwaardersvak is Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders, incasso en advies, die betrouwbare partner.

Als autonoom gerechtsdeurwaarders kantoor hebben wij nauwe samenwerkingsverbanden met collega's, tevens autonome, gerechtsdeurwaarders. Hierdoor zijn wij in staat om landelijke dekking te kunnen garanderen, immers uw klanten beperken zich ook niet in de keuze van de lokatie! Ook kunt u bij ons terecht voor internationale incasso waarbij wij continue de juiste lokale partner zullen gebruiken om betaling van uw export vordering te forceren.

Vanuit onze adviesrol kijken wij graag samen met u naar de beste oplossing voor iedere situatie, ook als dit betekend dat het product buiten onze directe dienstverlening valt.

Met al deze middelen “in huis” te uwer beschikking is Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders incasso en advies uw one-stop-shop als het gaat om creditmanagement oplossingen voor u en uw bedrijf.

Persoonlijke benadering

Persoonlijk contact is een van de speerpunten van Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders, incasso en advies. We zijn geen anonieme organisatie waar u telkens met andere medewerkers te maken heeft of krijgt. Op ons kantoor in Groningen werkt een team van  toegewijde medewerkers.

Dat betekent persoonlijke benadering en snelle afhandeling van uw dossiers op een manier die bij ú past.

Primair hoeven wij uw interne proces niet te herhalen en indien gewenst zullen wij met daadkracht en respect op snelle en adequate wijze betaling van uw vordering afdwingen. Hecht u vooral waarde aan een duurzame relatie met uw klanten en continuering van deze relatie dan zetten wij graag, in overleg met u, langere incassotrajecten in.

Voor iedere fase van het debiteurenbeheer

Bij Heijkoop en Partners gerechtsdeurwaarders, incasso en advies kunt u terecht voor iedere fase van het debiteurenbeheer. Door ons gedegen advies, onze ondersteuning op uw debiteurenbeheer of door uw debiteurenbeheer volledig aan ons uit te besteden, kunt u veel incassotrajecten voorkomen. Besluit men uiteindelijk alsnog niet te betalen, dan heeft Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders, incasso en advies alle middelen “in huis” voor het adequate, al dan niet juridisch/gerechtelijk incassotraject.

 

kbvg

 

Schrijf u in voor de Masterclass
 

header
header
Heijkoop & Partners
header
Juridisch adviesJuridisch advies
Incasso en DebiteurenbeheerIncasso en Debiteurenbeheer
AdvocatuurAdvocatuur